Zelf SPRINTR worden

Onze SPRINTR’s zijn vrij om zelf orders aan te nemen of te weigeren. Met onze app rijden SPRINTR’s zo weinig mogelijk lege ritten waardoor ze optimaal kunnen verdienen.

Ook deel uitmaken van onze community?
Registreer en word SPRINTR in enkele stappen:

1. Lees de voorwaarden en privacy
2. Registreer
3. Proficiat! Je bent een echte SPRINTR

REGISTREER NU

 

KAN IK OOK SPRINTR WORDEN?

Ben je zelfstandig chauffeur? Dan verwelkomen we je graag tot de SPRINTR community. Met de SPRINTR app vind en aanvaard je zelf opdrachten. Dankzij ons platform bied je elke klant een professionele en betrouwbare track & trace oplossing.

Onze klanten getuigen

  • Dankzij de SPRINTR app heb ik meer vrijheid om zelf te bepalen welke opdrachten ik aanneem en welke niet. Ik duid mijn adres aan in de SPRINTR app en vermeld wanneer ik thuis wil zijn. Zo kan ik mijn work-life balance zelf bepalen en daar is mijn vrouw ook heel blij mee.

    Maxim V.