SPRINTR zkt. SPRINTR’s m/v

Antwerpen, 15 januari 2018 – Vanaf 24 januari lanceren Filip Goossens, Jean-Claude Van den Berghe en Patrick Proesmans de slimme koerierdienst SPRINTR. Zelfstandige koeriers over heel België kunnen zich vanaf vandaag aansluiten bij het online platform dat koeriers en opdrachtgevers met elkaar verbindt. “SPRINTR’s” kunnen rekenen op veel vrijheid, ze maken deel uit van een hechte community en kunnen meer ritten rijden mét lading waardoor ze de kans krijgen om meer te verdienen.

Ervaren bedrijf met jonge identiteit

De drie oprichters van SPRINTR hebben allen minstens 20 jaar ervaring in transport, logistiek en havendiensten. Dit maakt van SPRINTR een betrouwbaar maar jong bedrijf met start-up mentaliteit.

Meer verdienen

Het online platform van SPRINTR stelt koeriers in staat om meer transacties aan te nemen en minder lege ritten te rijden. Meer opdrachten gaat gepaard met meer inkomsten en minder kosten voor de SPRINTR’s. Dat is mooi meegenomen, zeker na de dure feestperiode …

Baas over eigen agenda

SPRINTR’s krijgen via een applicatie opdrachten toegestuurd. Ze kunnen daarna zelf beslissen welke ritten ze wel of niet willen rijden. Aangesloten koeriers kunnen zelf beslissen wanneer ze rijden en waar ze aan het einde van de dag willen eindigen. Dit werkt een evenwichtige work-life balance in de hand.

Hechte community

SPRINTR’s maken deel uit van een community van gelijkgezinden: een belangrijke factor voor vele chauffeurs. “Het geeft rust om te weten dat ik bij collega’s terecht kan voor vragen en problemen maar zeker ook plezier.” zegt SPRINTR Sven.

Handige online opvolging

Aanvaarden, tracking, tracing en handtekenen van de klant gebeurt allemaal via één applicatie. SPRINTR zet sterk in op efficiëntie organisatie en dat is doorheen heel het bedrijf te merken.

Interesse om SPRINTR te worden? Registreren kan vanaf 18 januari via www.gosprintr.be/zelf-sprintr-worden.